Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Obtinere parola ITM

Sunt o SRL nou infiintata cu sediu social in sector 3, Bucuresti si as vrea sa obtin parola pentru Revisal. Va rog sa ma ajutati, as putea sa obtin parola on-line sau e obligatoriu sa ma prezint la sediu ITM? Si unde e acest sediu pentru sectorul 3?
Va multumesc.


Adaugata in   Declaratii si Formulare

3 raspunsuri


la 02 Mar. 2013
Buna ziua, Sediul ITM este unul singur pentru toate sectoarele. Adresa este: Str. Radu Voda nr. 26-26A, sector 4; punct de lucru: Bd. Octavian Goga nr. 2, sector 3. Solicitarea se face la sediul ITM de la adresa prezentata mai sus. Mai multe detalii gasiti pe http://itmonline.inspectiamuncii.ro/itm/welcome.do
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 04 Mar. 2013
Am fost la ITM si mi-a spus ca trebuie sa descarc Revisalul sa-l salvez pe discheta si apoi sa ma duc cu formularele.  Ce trebuie sa salvez pe discheta?
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 04 Mar. 2013
"Transmiterea on-line a registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic se face dupa obtinerea de catre angajator a datelor de autentificare si acces, respectiv "nume utilizator" si "parola". Acestea se elibereaza de catre inspectoratul teritorial de munca, in a carui raza teritoriala angajatorul isi are sediul sau domiciliul, in baza unei imputerniciri (conform modelului) semnata si stampilata de reprezentatul legal al angajatorului, insotita de o copie a certificatului de inmatriculare, codul de identificare fiscala sau a actului de identitate, dupa caz. Mentionam ca adresa de e-mail valida, este absolut necesara pentru a face confirmarea obtinerii datelor de autentificare si pentru activarea accesului pe portal. Daca angajatorul a ridicat "nume utilizator" si "parola" pentru depunere on-line a declaratiilor fiscale si doreste utilizarea acestora si pentru transmiterea on-line a registrului electronic, trebuie sa solicite acest lucru la sediul inspectoratului teritorial de munca, in a carui raza teritoriala angajatorul isi are sediul sau domiciliul, in baza unei imputerniciri completata corespunzator. Urmeaza ca in 24 de ore de la solicitare sa se activeze accesul on-line pentru registrul electronic utilizand "nume utilizator" si "parola" primite deja pentru declaratii." Consultati va rog Ordinul Ministrului Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei nr. 20/2007 pentru aprobarea procedurii de transmitere a registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic: Ordin 20 / 2007. Obținerea parolei de catre angajatori, pentru transmiterea on‐line a Revisal-ului (conform HG 500/2011), se face la sediul ITM in a carui raza teritoriala isi au sediul sau domiciliul, in baza prezentarii a o serie de documente. Actele necesare obtinerii user-ului si parolei sunt urmatoarele: - “Solicitarea scrisa pentru eliberarea parolei” – model oficial - Copie CUI - Copie B.I./C.I. administrator - Copie B.I./C.I. imputernicit (daca este cazul) - Copia delegarii de competenta pentru incadrarea personalului prin incheierea de contracte individuale de munca (unitatile fara personalitate juridica ale angajatorilor – sucursale, agentii, etc.) - Copia delegarii de competenta pentru infiintarea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic (unitatile fara personalitate juridica ale angajatorilor – sucursale, agentii, etc.) - Imputernicire semnata si stampilata de angajator – in cazul in care persoana care solicita obtinerea parolei este alta decât reprezentantul legal al angajatorului; Dupa prezentarea acestor documente la registratura ITM judetean si inregistrarea “Solicitarii”, se merge la Compartimentul de IT, care elibereaza parola pe loc.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x