Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

lipsa documente cu regim special, chitantiere

Am colaborat (agent) cu o societate.In urma demisiei mele mi s-a adus la cunostinta ca am "in primire"niste chitante/carnete chitantiere din anii 2003,2004,2004,2005,2008,2009,2011. Am fost informat ca nu primesc suma constituita garantie si nici comisionul ce-l mai aveam de incasat pana nu "rezolv" situatia cu chitantele. Mentionez ca aceste documente permanent le-am predat persoanei desemnate( nu primeam alt carnet pana nu predam pe cel consumat). Semnaturi predare/primire au fost pe fise de evidenta. Eu nu am alte dovezi in acest sens. Nu stiu cum s-a perpetuat aceasta situatie atata timp...mie mi-a fost liststa o situatie cu aceste chitante ne scazute. Nu avem alte documente, semnaturi etc. Au trecut atatea inventarieri, casari etc peste aceste documente cu regim special si nu s-a sesizat nimeni.
Cum pot rezolva situati pentru a putea sa-mi recuperez sumele de bani?

1 raspuns


la 03 Feb. 2016
Inaintati o nota explicativa serviviului personal pentru a intocmi fisa de lichidare fara acele chitantiere care au fost predate in caz contrar puatand actiona in justitie firma.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x