Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Impozite, taxe si contributii Uber Eats

Bună ziua. Eu am început de curând livrarea de mâncare pe bicicletă în cadrul aplica?iei Uber Eats. A? dori să ?tiu ce trebuie să declar la sfâr?itul anului în formularul 600 ?i ce contribu?ii va trebui să plătesc. Lucrez cu o firmă parteneră deoarece nu sunt înregistrat ca ?i persoană fizică neplătitoare de tva intracomunitar.

3 raspunsuri


la 24 Ian. 2019
Daca nu aveti statut de angajat al firmei, va trebui sa incasati dividende pentru activitatea realizata si sa declarati veniturile din dividende dupa incheierea anului fiscal.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 24 Ian. 2019
Contributiile de asigurari sociale se aplica doar daca veniturile anuale realizate depasesc plafonul a 12 salarii minime, respectiv 22800lei.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 29 Ian. 2019
Momentan, dvs. trebuie sa declarati in baza actului de angajare, de sunteti salariat toate veniturile, si veti plati CAS,CASS,de salariile incasate de dvs. doar depasesc 22,800 lei pe tot anul?De sunteti propriul dvs. angajat, considerat administrator atunci decalrati dividendele confor Leguii Dividendelor in anul in care aveti activitate cu profit.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x