Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Format scan documente

Buna ziua,
La procedura de anexare a documentelor pentru transmiterea situatiei financiare anuale, ANAF precizeaza ca acestea sa fie semnate, stampilate si scanate alb-negru, in asa fel incat sa se incadreze in limita a 10MB arhiva ZIP. Ceea ce nu am gasit nicaieri este precizarea in ce format sa fie scanate documentele.
Personal cred ca JPG (JPEG) sau PDF sunt singurele optiuni viabile. Alte formate se exclud de la sine fiind prea mari (gen BMP, TIFF) sau legate de alte considerente grafice, gen transparenta (PNG, GIF). Nu au precizat si nr. de DPI pentru scanare, totusi ceva gen 150 DPI mi se pare optim. Anul trecut nu am avut pe cine sa intreb si am scanat in format PDF. Faptul ca nu mi s-a respins declaratia nu inseamna ca ei au deschis fisierul ZIP si au fost multumiti sau macar indiferenti. Oricat de stupida pare intrebarea, cred ca era mai bine sa fi precizat ANAF si aceste amanunte. Dvs. ce parere aveti?

Multumesc anticipat pentru raspuns!

1 raspuns


la 25 Apr. 2013
In format JPEG. Este cel mai comun. Dar daca ati facut anul trecut in format PDF si s-a incadrat, atunci puteti face la fel si anul acesta. Mai puteti incerca si TIF. O zi buna.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x