Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Factura avans - marfa catre client UE

Buna ziua! Firma noastra inregistrata in ROI a emis in luna mai trei facturi de avans in valoare de 9500 euro, 3000 euro prima factura, 3000 euro factura nr. 2 si 3500 euro factura nr. 3 pentru un client din UE, inregistrat in ROI. Factura finala pentru marfa are data de 15 iunie. Avansurile se declara in declaratia 390 in luna mai? Sau se declara factura finala in luna iunie? Va multumesc!

1 raspuns


la 21 Iun. 2012
Vezi instructiunile de completare ale declaratiei 390 OP ANAF nr.76/2010 "la Achizitii intracomunitare de bunuri â? se inscrie suma totala a achizitiilor intracomunitare de bunuri, pe fiecare furnizor, pentru care persoana impozabila care depune declaratia este obligatÄ? la plata taxei conform art. 151 din Codul fiscal, si pentru care exigibilitatea taxei intervine in luna calendaristica respectiva, inclusiv sumele din facturile primite pentru plati de avansuri pentru achizitii intracomunitare de bunuri."
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x