Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

dividende pentru anul 2017

Buna ziua, revin cu intrebari despre obligatiile declarative pentru distribuirea de dividende asociatului unic persoana juridica nerezidenta. Va rog sa imi spuneti daca trebuia sa solicit inregistrarea fiscala si sa depun pana la data de 28 februarie 2018 declaratia 207.
Pe la inceputul anului 2018 am sunat la finantele galati pentru a ma lamuri daca am obligatia impozitarii, raspunsul primit e ca nu se impoziteaza atata timp cat indeplinesc conditiile de scutire atata societatea din Romania cat si asociatul unic pj nerezidenta si ca nu tr sa depun declaratia 207. Recunosc ca m-am lasat in baza spuselor de dansii si nu am depus. Astazi revenind asupra problemei si tot citind pe internet spete asemanatoare constat ca am facut o mare greseala ca nu am depus 207. Va rog sa imi spuneti care este realitatea si care sunt consecintele pe care le voi suporta. Va multumesc.

2 raspunsuri


la 23 Apr. 2018
Formularul 207 se depune si pentru persoanele nerezidente scutite, care au avut venituri in anul precedent, iar sanctiunea este pentru contribuabili mici intre 2000-3500 lei.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 23 Apr. 2018
Multumesc foarte mult dle Condurache pentru raspunsul dvs. Cu respect.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x