Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Depunerea bilantului cu raport de Audit?

Buna ziua,

Reprezint o federatie sportiva si am urmatoarea nelamurire: la depunerea bilanului am nevoie de certifiarea auditorului si de un raport de audit?

Mentionez ca noi avem comisie de cenzori iar in anii trecuti s-a atasat la bilant raportul cenzorului ca si format al bilantului folosesc s 1014(forma lunga )

2 raspunsuri


la 13 Mar. 2014
Aveti in vedere prevederile sectiunii 9 din Ordinul nr. 1969/2007 privind aprobarea reglementarilor contabile pentru persoanele juridice fara scop patrimonial. Astfel situatiile financiare anuale ale persoanelor juridice fara scop patrimonial se pot audita de catre una sau mai multe persoane fizice sau juridice autorizate în conditiile legii.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 13 Mar. 2014
E obligatoriu auditul doar daca ai avut subventii fonduri europene.Eu am asociatii crescatori de taurine care au incasat de la APIA subventii pentru pasune.Pe perioada cat nu am avut subventii nu mi-i s-a cerut, dar din 2011 ANAF-ul mi-a trimis adresa prin care m-a somat sa depun auditul pentru perioada 2011-2012. De 2013 nici nu mai vorbesc...
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x