Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Depunere bilant lichidare firma fara lichidator.

Va rog daca ma puteti ajuta in urmatoarea problema:
Trebuie sa depun bilantul de lichidare a firmei. Stiu ca formularul S1039 generat de programul de asistenta ANAF este un fisier PDF care contine datele de identificare ale firmei, la care trebuie atasat fisierul zip care trebuie sa contina pe langa celelalte acte legale si situatiile financiare anuale.
Intrebarea mea este , care situatii anuale? Pentru perioada de la 01.01.2015 pana la data lichidarii? Dar pe care formulare se intocmesc? Pentru 2015 nu gasesc, iar pe formularele pentru 2014 nu pot completa data lichidarii deoarece imi cere o data din 2014. Cand se depun aceste situatii financiare la ANAF?
Va multumesc.

1 raspuns


la 23 Oct. 2015
Fisierul cu extensia zip va conţine situatiile financiare anuale si documentele cerute de lege -respectiv declaratie, pv, raport, note, balanta etc, scanate, in limita a 9,5 MB, pentru perioada prezenta. Componentele si structura situatiilor financiare anuale sunt cele prevazute de reglementarile contabile aplicabile. Formularul il puteti descarca de pe site-ul anaf, (bilant_S1039_XML_lichidare_230315)
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x