Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Declaratii 112 si 205

Buna ziua ,
Pentru un salariat la a doua firma cu norma de o ora pe zi - salariu 100 lei / nu este functia de baza - am depus declaratiile 112 tot anul cu zero la impozit pe salariu, iar in februarie am depus 205 tot cu zero . Azi aflu ca daca nu este functia de baza, trebuia platit si impozit pe salariu. In acest caz, cum trebuie sa procedez sa reglez situatia? Multumesc.
Adaugata in   Declaratii si Formulare

1 raspuns


la 26 Feb. 2013
Pentru reglarea acestei situatii, va trebui sa intocmiti statele de plata rectificative, sa depuneti declaratii rectificative pentru declaratia 112 si respectiv 205. In cazul in care nu s-a definitivat exercitiul financiar pentru anul 2012, puteti inregistra aceste state rectificative la decembrie 2012. In cazul in care s-a incheiat exercitiul financiar 2012, statele rectificative se vor inregistra in exercitiul 2013. Conturile de cheltuiala vor fi inchise cu ajutorul contului 117- rezultat reportat, se va recalcula impozitul pe profit pentru anul 2012 si se va depune declaratia rectificativa 101.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x