Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Declaratie nominala rectificativa

Buna ziua,
ma confrunt cu o neclaritate,pe care va rog mult sa m ajutati sa o clarific, si anume:
in perioada aprilie 2006-aug.. 2006, am documentele doveditoare, din punctul meu de vedere, ca angajatorul meu de la cea vreme a virat la casa de pensii , obligatiile privind stagiu de cotizare , respectiv ordine de plata,foi de varsamant, state de plata (in original) .De la Casa de Pensii Buzau, mi s a spus , verbal, ca nu au fost depuse declaratiile nominale de la aceea vreme, si ca sunt obligata sa le retransmit, inclusiv pe suport electr0nic. Mentionez ca angajatorul nu mai detine acelasi program de contabilitate, dischete. In aceea perioada am lucrat doar 2 ore pe zi.
Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc anticipat! Mentionez de asemenea, ca o declaratie de la angajator nu este valabila!

1 raspuns


la 03 Oct. 2023
Pentru stagiul de cotizare, la Casa de Pensii ar trebui sa prezentati carnetul de munca sau adeverinta de vechime pentru perioada respectiva. Faptul ca angajatorul nu mai poate prezenta declaratiile ci doar statele si platile aferente perioadei, se poate rezolva prin obtinerea unei adeverinte din partea ITM prin care se certifica faptul ca ati fost angajata la societatea respectiva in perioada precizata si s-au platiti contributiile. Declaratiile nu se mai pot depune pentru 2006, acestea se depuneau la ITM in 2006.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x