Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

declaratie Fondul de Mediu

Daca o societate achizitioneaza din UE faina ambalata, dar in acelasi ambalaj o si vinde mai departe trebuie sa faca declaratie si sa plateasca la Fondul de mediu? Paletii din lemn trebuie declarati si platit dupa ei?
Daca trebuie facuta declaratia, ce fac in cazul in care din datele de pe factura sau de pe documentele insotitoare nu este trecuta cantitatea bruta si neta separat ca sa fac diferenta sa imi dau seama cat cantaresc ambalajele? Ce declar?
Multumesc
Adaugata in   Declaratii si Formulare

2 raspunsuri


la 15 Ian. 2014
paletii din lemn se declara la fondul de mediu. In cazul in care din datele de pe factura sau de pe documentele insotitoare nu este trecuta greutatea paletilor, procedati la calcularea diferentei intre cantitatea bruta si neta . Declarati greutatea acestora, programul va calcula automat taxa.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 15 Ian. 2014
Si daca nu este trecut cantitate bruta si cantitate neta? Este doar o singura cantitate trecuta pe documente, cantitatea care apare si pe factura. Ce fac in acest caz? Multumesc
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x