Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Declaratie 112 si depunere 010

Un SRL infiintat in ianuarie 2015, declarat platitor trimestrial pe impozite salarii, angajeaza in martie 8 salariati.
Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa refaca vectorul fiscal si sa depuna 010 ptr.trecerea la plata lunara sau poate sa ramana trimestrial in 2015.
Multumesc ptr. ajutor.
Adaugata in   Declaratii si Formulare

1 raspuns


la 14 Mar. 2015
Conform Art. 296 indice 19, cu alin. 1 si alin. 4, platitorii de venituri din salarii si venituri asimilate salariilor, au obligatia sa depuna declaratia 112 lunar. Prin exceptie, platitorii de venituri din salarii si asimilate salariilor, pot depune declaratia 112 trimestrial. Exceptiile sunt enumerate la Art.58, alin. 2 si Art.296 indice 19 cu alin. 1, Cod Fiscal, printre care, persoanele juridice platitoare de impozit pe profit care in anul anterior au inregistrat venituri totale mai mici de 100000 euro si au avut un numar mediu mai mic de 3 salariati si persoanele juridice platitoare de impozit micro care au avut in anul anterior un numar mediu mai mic de 3 salariati. Depunerea trimestriala a declaratiei consta in completarea si depunerea a cate unei declaratii pentru fiecare luna din trimestru. Angajarea salariatilor in luna martie in numar mai mare de trei, presupune depunerea declaratiei 112 lunar, in concluzie trebuie schimbat si vectorul fiscal.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x