Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Declaratia 205 pentru anul 2012

Lucrez la o primarie, nu stiu cum sa inregistrez in declaratia 205 drepturile cuvenite consilierilor locali pentru anul 2012.
Astept raspunsul.
Va multumesc!
Adaugata in   Declaratii si Formulare

1 raspuns


la 11 Feb. 2013
Buna ziua, Declaratia 205, declaratie informativa privind impozitul retinut la sursa, pe beneficiari de venit (OPANAF 1913/2012), se completează electronic. Declaratia se completeaza si se depune de catre platitorii de venituri care au obligatia calcularii, retinerii si virarii impozitului pe veniturile cu regim de retinere la sursa a impozitului, conform Titlului III din Codul fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare. Declaratia se completeaza si se depune si de catre intermediari, societatile de administrare a investitiilor in cazul rascumpararii de titluri de participare la fondurile deschise de investitii sau alti platitori de venit, dupa caz, pentru castiguri/pierderi realizate de persoanele fizice, aferente tranzactiilor cu titluri de valoare, altele decat partile sociale si valorile mobiliare în cazul societatilor inchise. Instructiuni de completare gasiti pe site-ul ANAF.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x