Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

declaratia 112 pentru persoanele aflate in concediu de ingrijire copil

Revin cu aceeasi intrebare cu mentiunea ca Agentia pentru plati si inspectie sociala ne cere justificarea acestor sume deoarece in conformitate cu OUG nr.148/2005 si OUG nr.111/2010 cu modificarile si completarile ulterioare titularii nu puteau beneficia de concediu si indemnizatie de cresterea si ingrijirea copilului, concomitent cu realizarea de venituri rezultate din desfasurarea efectiva a unei activitati profesionale. Multumesc.

1 raspuns


la 27 Mai. 2014
Din intrebarea dvs.rezulta ca nu ati efectuat plati in perioada in care salariata se afla in concediu ingrijire copil,pentru ca altfel aceasta nu ar fi putut beneficia de indemnizatia si alocatia acordate de Agentia pentru plati si inspectie sociala. Prin urmare,justificarea sumelor despre care vorbiti o reprezinta chiar hotararea judecatoreasca de recalculare mentionata in intrebarea anterioara. Inteleg ca prin D112 rectificativa corectati ceva depus anterior cand salariata era la programul de lucru.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x