Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

D394 completarea rubricii - pentru cereale si plante tehnice (din V)

Buna ziua.
As vrea sa aflu cum se poate completa in PDF-ul inteligent al declaratiei D394, baza si TVA-ul la rubrica "- pentru cereale si plante tehnice (din V)"
In fisierul XML atasat, ar trebui sa fie campurile "bazaVc" si "tvaVc" care orice as face, tot egale cu 0 (zero) raman.
In speranta ca ma veti ajuta,
Va multumesc.

4 raspunsuri


la 09 Oct. 2014
Formularul 394, pentru tranzactiile incheiate cu cereale si plante tehnice are variantele V-pentru livrari si C-pentru achizitii. La completare tinand cont ca este vorba despre taxare inversa, veti marca valoarea totala urmand ca prin calculatie sa se faca separarea bazei de TVA. Este posibil sa aveti probleme cu programul de contabilitate care nu face conversia necesara in formular, in acest caz trebuie trebuie sa apelati la serviciul tehnic.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 1 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 10 Oct. 2014
Esenta intrebarii mele a fost: As vrea sa aflu cum se poate completa in PDF-ul inteligent al declaratiei D394, baza si TVA-ul la rubrica "- pentru cereale si plante tehnice (din V)" Nu ma refer la programul de contabilitate, ma refer la PDF-ul inteligent, care se complecteaza manual, pozitie cu pozitie. Nu am gasit nicio posibilitate sa pot mentiona undeva livrarile de cereale. Repet, nu ma refer la Dukeintegrator care converteste un fisier XML in PDF, ma refer la DPF-ul inteligent pus la dispozitie pe site-ul ANAF, numit acolo "Soft A". Ca sa fiu mai bine inteles, este vorba de o firma a carei contabilitate este tinuta "manual" de un coleg pensionar, fara cunostinte IT iar eu doar incarc datele furnizate de dumnealui in aceste PDF-uri pentru a putea fi transmise prin Internet. (Suntem colegi de breasla, trebe sa ne ajutam intre noi, nu?)
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 10 Oct. 2014
Pentru completarea formularului 394 in caseta randului selectati v pentru livrari si c pentru achizitii urmand sa completati datele de inregistrare ale clientului/furnizorului si valoarea in caseta indicata. Pentru a putea face inregistrarile corect puteti consulta instructiunile privind modul de inregistrare.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 1 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 13 Oct. 2014
Imi pare rau ca din postarea mea ar reiesi ca nu stiu sa complectez randurile declaratiei. Intrebarea mea se refera la prima pagina a declaratiei si de reaba asta putea sas-i dea seama oricine se uita pe o declaratie 394. Multumesc oricum pentru raspunsuri. https://lh6.ggpht.com/g0mimTm1tY6vvZtceTT1fomUzo3W3TG2MlPXrgYvchdJuA2q7ntB8j89wMI6SFvPIUFD6g=s170
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x