Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Cum se depune declaratia 390?

Buna ziua,

Recent am primit un cod special de TVA pt a putea factura catre clienti EU, platitori de TVA. Eu sunt PFA, neplatitor de TVA.
Dupa cum am inteles, trebuie sa depun declaratia 390 de fiecare data cand am o factura in UE cu clienti platitori de TVA.

Imi puteti spune cum pot depune aceasta declaratie? Un prieten mi-a zis ca personal la ANAF nu se mai poate depune si sunt obligat sa-mi fac o semnatura electronic. Imi puteti confirma acest lucru? Sau se poate cumva fara semnatura electronica?

O sa am doar 1-2 facturi in UE deci nu prea merita sa-mi fac semnatura electronica.

1 raspuns


la 11 Iun. 2018
Declaratia 390 se depune pentru operatiunile intracomunitare, achizitii sau vanzari din/in spatiul intracomunitar. Formularul il descarcati de pe site-ul anaf sau il listati din programul de contabilitate dar depunerea se face doar on-line cu semnatura electronica. Puteti sa va semnati electronic declaratia in calitate de reprezentant, sau o poate face persoana sau firma autorizata care va tine contabilitatea impreuna cu celelalte declaratii si situatii financiare.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x