Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Cum se calculeaza CA pentru completare 010

Pt o firma inreg in scopuri de tva care vrea sa schimbe perioada fiscala de la lunar la trimestrial ce tb sa ia in calcul pentru completarea CA in formularul 10?
Firma inchiriaza hale ,chiria o inreg in cls70 si refactureaza utilitatile pe care le inreg in cont 461.Toate ac se regasesc in jurnalul de vanzari.In calcul CA pt formularul 010 iau si valoarea din 461?

1 raspuns


la 13 Ian. 2016
Perioada fiscala pentru raportarea tva este luna calendaristica. Ca exceptie perioada fiscala este trimestrul calendaristic pentru persoanele impozabile care in cursul anului calendaristic precedent au realizat o cifra de afaceri din operatiuni taxabile si/sau scutite cu drept de deducere care nu au depasit plafonul de 100000 euro. Revenirea la raportarea trimestriala poate avea loc daca in cursul anului urmator nu se efectueaza nici o achizitie intracomunitara de bunuri. Ca procedura, trebuie sa depuna pana la data de 25 ianuarie formularul de mentiuni in care sa precizeze cifra de afaceri din anul precedent, obtinuta sau recalculata.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x