Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Completare declaratia 010

In luna octombrie am depasit 65.000 de euro .
Ce trec ca data la "incetare impozit pe venit" si ce data trec la "impozit pe profit "? (31.10.2013 si respectiv 01.11.2013?)
Depun declaratia in 30 de zile de la data de 31 octombrie cand am depasit suma, desi devin platitoare de impozit pe profit in trimestrul 4?

2 raspunsuri


la 06 Nov. 2013
Microintreprinderile care in cursul unui trimestru incep sa desfasaoare activitati de natura celor prevazute la art. 112^2 alin.(6) din Codul fiscal datoreaza impozit pe profit luand in calcul veniturile si cheltuielile inregistrate incepand cu trimestrul respectiv. In termen de 30 de zile de la data de la care nu mai indepliniti conditiile prevazute la art. 112^1, aveti obligatia de a comunica organului fiscal iesirea din sistemul de impunere pe veniturile microintreprinderilor prin depunerea unei declaratii de mentiuni 010.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 06 Nov. 2013
Va rugasem sa-mi spuneti ce trec in randurile declaratiei 010 efectiv ca data de scoaterede la impozit pe microintreprindere , respectiv intrare ca impozit pe profit daca eu in octombrie am depasit 65000 euro ! Stiam ca in 30 de zile trebuie depusa declaratia 010 , problema mea este completarea corecta a ei. Va multumesc si astept nerabdatoare alt raspuns
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x