Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

CMI.Declaratie 392B

Sunt medic de familie, cu cabinet medical individual si nu mai inteleg daca trebuie sau nu sa depun declaratia 392B. In cazul in care este obligatorie, nu stiu ce reprezinta cifra de afaceri? Este acelasi lucru cu veniturile realizate in anul precedent, ca servicii medicale si platite de casa de asigurari pe factura fiscala lunara? Ce inseamna achizitii? Este acelasi lucru cu totalul cheltuielilor efectuate la nivelul cabinetului medical (aparatura medicala, medicamente, consumabile:detergenti, de exemplu, salarii)?
Aveti la dispozitie un exemplu de formular precompletat pentru medici?
Adaugata in   Declaratii si Formulare

1 raspuns


la 23 Feb. 2013
Da, trebuie sa depuneti declaratia D392B. Declaratia D392B (se depune de catre persoanele impozabile neinregistrate in scopuri de TVA) inclusiv de catre persoanele fizice care obtin venituri din operatiuni scutite fara drept de deducere al TVA, cum ar fi profesiile medicale. Cifra de afaceri reprezinta totalul facturilor incasate si neincasate, veniturile realizate in anul precedent. Achizitiile sunt cheltuielile efectuate in anul precedent asa cum ati specificat si d-voastra. Numai bine!
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x