Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Calcul contract de munca temporar

Buna ziua,

Societatea noastra are ca obiect de activitate plasarea fortei de munca si ne confruntam cu un caz mai particular, avem un salariat cu contract individual de munca, suspendat si urmeaza sa ii mai intocmim un contract de munca temporara.
Conform prevederilor din Codul Muncii agentul de munca temporara poate pune la dispozitia altor utilizatori (societati), respectivul angajat in baza unui contract de punere la dispozitie incheiat in forma scrisa.
Se doreste ca angajatul in cauza sa fie pus la dispozitia a 3 utilizatori diferiti (cu timp partial), practic in programul de salarii, trebuie facute 3 inregistrari,pentru fiecare utilizator (societate) in parte, mentionam faptul ca angajatul temporar beneficiaza de salariul platit de catre societatea noastra ?!
In declaratia D112, se vor totaliza veniturile, va fi tratat ca un singur contract sau ca mai multe?!

Va multumesc
Adaugata in   Declaratii si Formulare

3 raspunsuri


la 26 Feb. 2015
Angajatul cu contractul de munca suspendat nu poate avea un alt contract de munca cu aceeasi societate. Agentul de munca temporara poate face mai multe contracte pentru utilizatori diferiti dar trebuie sa respecte prevederile legale privind timpul de lucru. In formularul 112 veti inregistra contractele individual, cu valorile stabilite pentru fiecare contract, acestea avand durate si conditii diferite (art 96 Codul muncii).
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 27 Feb. 2015
Va multumesc pentru raspuns. Practic ii vom inceta contractul individual de munca si ii vom intocmi unul de munca temporara. In baza contractului temporar de munca, agentul temporar de munca poate pune salariatul la dispozitia unui singur utilizator (societate) sau a mai multor utilizatori? Nu trebuie realizate mai multe contracte de munca temporara in functie de cati utilizatori vor fii?Specificam faptul ca contractele de munca temporara vor fi cu timp partial si insumate nu vor depasi 8 ore pe zi.Se doreste ca angajatul se fie pus la dispozitia a 3 utilizatori in aceiasi perioada, din punct de vedere legislativ este posibil?
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 27 Feb. 2015
Trebuie incheiat contract temporar pentru fiecare misiune, pentru ca nu sunt aceleasi conditii contractuale. Legal este posibil.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x