Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Bilant iunie 2012

Am solicitat la o banca acordarea unui credit si cei de la banca mi-au cerut bilantul pe iunie 2012 dar acesta nu a fost depus deoarece in exercitiul financiar anterior nu am depasit cifra de afaceri de 35000 euro. Ce pot face?
Adaugata in   Declaratii si Formulare

2 raspunsuri


la 06 Sep. 2012
Am avut si eu exact aceeasi situatie si am incercat chiar sa depun situatia financiara la 30.06.2012 la administratia financiara. Doamna inspectoare de acolo mi-a refuzat situatiile pe motiv ca nu il poate introduce in calculator (fiind o firma care inregistrase in anul anterior o cifra de afaceri sub 35000 de euro). Tot ea m-a sfatuit sa fac o copie dupa extrasul din lege prin care nu aveam aceea obligativitate, sa anexez balanta la 31.12.2011 si sa depun aceste acte la banca .Mi-a mai spus si ca nu eram prima persoana careia i se solicitasera aceste acte de catre banca (mai exact BRD) si ca nu voi avea probleme. Doamna consiliera de la banca in schimb nu a fost multumita cu aceasta solutie si mi-a solicitat copii dupa ultimele deconturi de tva si recipisele de depunere ale lor precum si dovada platii tva-ului la zi.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 07 Sep. 2012
Conform Ordinului Nr.879 / 2012 pentru aprobarea Sistemului de raportare contabila la 30 iunie 2012 a operatorilor economici, pentru 30 iunie 2012 exista doar obligatia de a depune raportari contabile de catre entitatile care in exercitiul financiar precedent au inregistrat o cifra de afaceri peste echivalentul in lei al sumei de 35.000 euro. Puteti sa depuneti la banca balanta la 30.06.2012 si textul de lege sus mentionat.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x