Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Beneficiar masura141. Nu am depus nici o declaratie la ANAF. Ce pot sa fac?

Buna ziua.
Sunt beneficiar al unor fonduri europene accesate prin masura 141. Sunt in anul 4 al acestui proiect accesat pe un PFA neplatitor de TVA ,si nefiind indrumat de nimeni, nu am depus nici o declaratie la ANAF in acesti ani. Nu am avut nici un fel de alta activitate economica inafara primirii celor 1500 de euro anual . Proiectul este facut pe o livada cu pomi fructiferi (meri).

Ce pot sa fac?...Mai pot sa depun acele declaratii retroactiv?...Care sunt acestea?...Trebuie sa platesc impozit pentrucei 1500 euro ?

Sunt convins ca sunt extrem de multi beneficiari insituatia mea,si ne-ar ajuta foarte mult o clarificare a acestei situatii.
Va multumesc.

3 raspunsuri


la 20 Apr. 2016
Pentru o PFA aveti de depus formularele 600, 392, 220 si 200 anual. In cazul depunerii cu intarziere, acestea vor fi depuse cu amenda. Va recomand sa reglati urgent situatia fiscala pentru a nu fi pus in situatia restituirii fondurilor alocate.
Voteaza raspuns 1 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 20 Apr. 2016
Aveti idee cat este amenda, sau cum se calculeaza?
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 20 Apr. 2016
Pentru fiecare tip de declaratie este o suma, care are plafon minim si maxim. Pentru unele declaratii, daca achitati la caserie in termen platiti jumatate. Cel mai bine este sa vedeti la anaf.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x