Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

anulare declatatie 101 depusa in 2013

In anul 2014 martie - a fost depusa declaratia 101 , din neatentie contabila a trecut la perioada 01 si 01 - 2013 cu scadenta 25.03.2013 ( de fapt trebuia trecut 2013 luna 01 - 12 cu scadenta platii 25.03.2014), tot cam atunci a mai fost depusa o declaratie 101 ? corecta , fara a mentiona faptul ca este rectificativa. Ca urmare a acestui fapt in fisa de la administratie apar sume eronate. Intrebarea este cum mai pot anula integral declaratia 101 depusa eronat.

3 raspunsuri


la 06 Apr. 2015
In baza de date nu poate fi inregistrata decat o singura declaratie. Pentru situatia prezentata se depune rectificativa cu sumele corecte.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 07 Apr. 2015
si totusi au fost inregistrate ambele declaratii, conform fisei analitice de la administratie, probabil datorita faptului ca au avut date diferite la perioada de raportare??? revin cu intrebarea cum pot anula, storna prima declaratie cu perioada de raportare eronata? Daca pun totul pe minus nu este bine ...pagina 3 din daclaratie este data peste cap. Multumesc.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 07 Apr. 2015
Daca declaratiile au avut date diferite nu cred ca este important , pentru ca perioada pentru care s-a facut raportarea este aceeasi. Aveti varianta depunerii rectificativei cu 0 pentru declaratia inregistrata gresit, sau sa faceti un memoriu pentru anularea inregistrarii declaratiei gresite cu argumentare, pentru anularea celei gresite din sistem.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x