Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Vanzare intracomunitara

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca este corect faptul ca am facturat fara TVA piese unei firme italienesti care presteaza servicii pe teritoriul Romaniei. Am achizitionat piesele de la un furnizor din Romania, am facturat firmei italienesti si am dus marfa la o locatie din Romania, firma italieneasca prestand servicii pe teritoriul Romaniei. Am facturat in Euro fara TVA, am incasat banii Euro cash.
Va multumesc.
Adaugata in   Codul fiscal

1 raspuns


la 24 Aug. 2012
Da, se poate achita cash. Pentru platile/ incasarile in valuta nu exista plafon (acestea nu intra sub incidenta O.G. nr. 15/1996 privind intarirea disciplinei financiar-valutare) Totusi daca aceasta suma depaseste 15.000 euro, va intra sub incidenta Legii nr. 656/2002 pentru prevenirea si sanctionarea spalarii banilor, precum si pentru instituirea unor masuri de prevenire si combatere a finantarrii actelor de terorism. Va trebui sa intocmiti raportarile catre Oficiul pentru spalarea banilor.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x