Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Tratament fiscal vouchere acordate salariatilor

Buna ziua,

In cazul in care cu ocazia sarbatorilor acordam angajatilor vouchere emise de un furnizor prin care ei isi pot cumpara produse de la acesta in limita a 150 lei , care este tratamentul fiscal al avantajelor de acest tip ? Se impoziteaza, si nu se suporta contributii?

Multumesc.
Adaugata in   Codul fiscal

3 raspunsuri


la 11 Nov. 2014
Din punctul meu de vedere este vorba despre avantaje in natura acordate salariatilor, care se adauga la veniturile salariale si se calculeaza taxe si impozite. Aceste vouchere nu au regimul tichetelor de masa care sunt eliberate conform unui cadru legal, deci se acorda ca niste venituri suplimentare.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 12 Nov. 2014
Inteleg deci, ca indifferent de valoarea voucherelor (mai mici sau mai mari de 150 lei) acestea sunt impozabile, si se supun contributiilor sociale, nu? Va multumesc.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 12 Nov. 2014
Doar in cazul in care sunt oferite de furnizor cu titulatura de cadouri pentru firma dumneavoastra se pot incadra in categoria prevazuta de Codul fiscal pentru cadouri cu plafon si deductibilitate. Daca sunt oferite de firma dumneavoastra pentru angajati acestea sunt avantaje de natra salariala
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x