Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

suma eronata batuta in casa de marcat

Buna ziua,Va rog,imi spuneti cum sa procedez:am batut in casa de marcat o suma gresita si am scos bonul fical, nu merge anulat.Suma este adaugata in rapot fiscal zilnic.

3 raspunsuri


la 06 Mar. 2019
Va trebui sa luati legatura cu firma care face service pentru a va indica o solutie.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 15 Mar. 2019
persoana care a facut greseala face o declaratie in care expune situatia de fapt. seful ierarhic intocmeste un referat la care anexeaza bonul fiscal respectiv si propune administratorului efectuarea corectiei in evidenta contabila. acesta emite o decizie de corectie si pe baza acestor documente contabilul efectueaza corectia in evidenta contabila. la casa de marcat nu aveti ce face.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 09 Apr. 2019
Casa de marcat fiscala are un jurnal electronic ce se pune sub sigilui,Perosana ce a facut grea?a de a batut eronat, va face un referat, sefului ierarhic superior, si dupa aprobare se face corectia contabila a bonului fiscal pe care este trecuta suma eronata.Referatul se va atasa la bonul fiscal, pentru a servi de document justificativ in contabilitate..La Casa de marcat nu se poate modifica deoarece legea nu permite.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x