Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Salarizarea in constructii 2019

Buna ziua,

In contextul OUG 114/2018 la art. 66, se prevad facilitati fiscale pentru angajatii din constructii, in perioada 2019-2028.
Va rugam sa ne comunicati opinia dvs. si anume daca activitatile de DIRIGENTIE DE SANTIER si RTE (Responsabil Tehnic cu Executia Lucrarilor de constructii), care se includ in codul CAEN 711, mentionat expres in textul OUG 114 la art. 66, beneficiaza de aceste facilitati fiscale. La anumite nivele se comenteaza ca numai anumite activitati-cele legate de producerea materialelor de constructii, care au incidenta pe codul CAEN 711, s-ar incadra in prevederile ordonantei, desi daca analizam definitia codului CAEN 711 din nomenclatorul acestor coduri, nu reiese ca acest domeniu de productie a materialelor de constructii s-ar regasi in acest cod CAEN.

Cu stima,

Valeria Popescu

1 raspuns


la 12 Feb. 2019
In textul OUG se mentioneaza sectorul de constructii cu codurile CAEN din grupa 71XX. Dirigintia de santier este obligatorie pentru activitatea de constructii si intra in aceasta categorie a activitatilor care au facilitati fiscale. Textul precizeaza extinderea si asupra altor activitati csre se desfasoara in productia materialelor de constructii etc.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x