Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

registru jurnal de incasari si plati

Buna ziua,
La o întreprindere individuala in anul urmator registrul jurnal de incasari si plati, fisa pentru operatiuni diverse si jurnalul pentru operatiuni diverse se va completa de la zero, sau va merge in continuare cu soldul din anul precedent(ex. 2014). Jurnalul pentru operatiuni diverse pentru determinarea venitului net se aplica si pentru intreprinderi individuale in sistem real?, a aparut modelul, de unde se poate achizitiona? contributiile cu asigurarile sociale la pensii si de sanatate sunt deductibile in 2015? in 2014 erau deductibile..
Multumesc si o seara frumoasa in continuare!
Adaugata in   Codul fiscal Codul fiscal

1 raspuns


la 19 Nov. 2015
Inregistrarile in registrele contabile vor fi facute in continuare, cu solduri din perioada anterioara, daca asa sunt concepute. Jurnalul pentru operatiuni diverse se foloseste in contabilitate pentru inregistrarea unor operatiuni specifice, putand fi inregistrate si vanzarile si cumpararile, cu riscul de a nu le putea lista separat. Acesta se aplica si pentru formele juridice care desfasoara activitatea de contabilitate in sistem real.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x