Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Rambursare TVA

Buna ziua,
La societatea unde lucrez se intampla urmatoarele:
Societatea nu mai are activitate de la 01.06.2013. Dupa 6 luni, ANAF va anula din oficiu codul de TVA . Problema importanta este ca avem de rambursat peste 30.000 lei .Intrebarea mea este ce trebuie sa fac ?

Multumesc
Adaugata in   Codul fiscal

1 raspuns


la 25 Iun. 2013
Se bifeaza in ultimul decont de TVA optiunea de rambursare. Procedura de rambursare se regaseste in Ordinul nr. 263/2010 . Fiecare persoana impozabila este incadrata intr-o categorie de risc fiscal, in functie de comportamentul sau fiscal precum si in functie de riscul pe care aceasta il prezinta pentru administratia fiscala si de asemenea rezolvarea cu oportunitate a cererilor de rambursare a TVA. Solicitarile de rambursare se solutioneaza de ANAF in termenul prevazut la art. 70 din CPF, respectiv de 45 de zile de la inregistrare. Termenul legal de solutionare se prelungeste in cazul analizei documentare efectuate de organul fiscal cu perioada cuprinsa intre data emiterii instiintarii pentru prezentarea documentelor solicitate si data prezentarii documentelor la organul fiscal, potrivit art. 70 alin. (2) din CPF.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x