Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Punct de lucru al unui SRL inregistrat la Finante

Daca am obtinut actele pentru deschiderea unui punct de lucru de la ONRC, ce acte trebuie duse la finante pentru inregistrarea acestuia si acolo si in cat timp?
Adaugata in   Codul fiscal

1 raspuns


la 04 Nov. 2014
Dupa deschiderea punctului de lucru la Registrul Comertului, punctul de lucru trebuie declarat la Administratia Financiara in raza careia va aflati cu sediul social al societatii. Aceasta se va face in termen de 30 de zile. Daca punctul de lucru are mai mult de 5 angajati, este vorba de un sediu secundar ce va trebui declarat si la administratia financiara in raza careia se afla sediul social al societatii si la administratia financiara in raza careia se afla sediul secundar. In dosar trebuie sa aveti copiii de pe contractul de comodat sau inchiriere cat si de pe contractele de proprietate, inchiriere sau subinchiriere la fel ca la Registru. In plus, trebuie sa aveti o copie si dupa documentele pe care vi le da Registrul ca dovada ca ati inregistrat punctul de lucru la ei. Completati apoi in dublu exemplar o declaratie de sediu secundar, apoi se depune la Registratura Administratiei Financiare. Cand declarati un punct de lucru, trebuie sa cumparati de la Administratia Financiara Registrul Unic de Control pentru punctul de lucru.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x