Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

prestare serviciu neplatitor tva catre societate platitoare tva din Anglia

O societate din Romania, avand sediul social in Romania, neplatitoare de tva conform art.153 Codul fiscal presteaza servicii de plasarea fortei de munca catre o societate platitoare de tva din Anglia. Societatea din Romania este obligata sa se inregistreze in scopuri de tva pentru operatiunile intracomunitare conform art.153 indice 1 din Codul fiscal? Daca raspunsul este da, va rog sa-mi spuneti care este modalitatea de inregistrare in scopuri de tva conform art.153 indice 1 CF si ce declaratii trebuie depunse.
Multumesc!
Adaugata in   Codul fiscal Fiscalitate

1 raspuns


la 16 Iul. 2015
Pentru derularea de servicii intracomunitare societatea trebuie sa fie inregistrata in roi conform art. 153 cod fiscal, urmand a se inregistra in scopuri de tva doar pentru operatiuni intracomunitare prin depunerea formularului 091 la administratia teritoriala. In urma inregistrarii puteti derula operatiunile urmand sa depuneti lunar formularul 301 si 390.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x