Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

OUG 24 din 2012

Am achitat inainte de 01.07.12 facturi reprezentind RCA, CASCO si rovinieta pt. vehiculele din dotare (sub 3,5 tone), aferente lunilor martie 2012 - martie 2013 (vehiculele NU sunt folosite in exlusivitate si nu intra in exceptii).
Sumele achitate au fost inregistrate in contul 471, urmand a fi descarcate esalonat pe costuri in 12 luni.
Aceste cheltuieli intra in incidenta OUG 24?

2 raspunsuri


la 16 Aug. 2012
Sunt integral deductibile cheltuielile de functionare, intretinere si reparatii , combustibilul pentru vehiculele urmatoare: - vehiculele utilizate ca marfuri in scop comercial; - vehiculele utilizate de agentii de vanzari si de achizitii; - vehiculele utilizate exclusiv pentru servicii de urgenta, servicii de paza si protectie si servicii de curierat; - vehiculele utilizate pentru transportul de persoane cu plata, inclusiv pentru serviciile de taximetrie; - vehiculele utilizate pentru prestarea de servicii cu plata, inclusiv pentru inchirierea catre alte persoane sau pentru instruire pentru scolile de soferi.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 20 Aug. 2012
Si eu sunt in aceeasi situatie. Eu am inregistrat 50% din aceste cheltuieli, pe cheltuieli nedeductibile fiscal incepand cu luna iulie 2012!
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x