Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Livrare intracomunitara

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca este corect faptul ca am facturat fara TVA piese unei firme italienesti care presteaza servicii pe teritoriul Romaniei. Am achizitionat piesele de la un furnizor din Romania, am facturat firmei italienesti si am dus marfa la o locatie din Romania. Intrebarea mea este: trebuia sa facturez cu sau fara TVA, avand in vedere ca nu am nicio dovada ca marfa a ajuns in Italia?
Adaugata in   Codul fiscal

1 raspuns


la 27 Aug. 2012
O livrare intracomunitara de bunuri din Romania catre un alt stat membru al Uniunii Europene este scutita de TVA, daca sunt indeplinite urmatoarele conditii: - bunurile sunt transportate din Romania catre un alt stat membru al Uniunii Europene; - furnizorul este persoana impozabila, inregistrata normal in scopuri de TVA in Romania - cumparatorul este inregistrat in scopuri de TVA in alt stat membru al Uniunii Europene si comunica acest cod de taxa pe valoarea adaugata furnizorului pentru a-l inscrie in factura.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x