Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

INTRUNESC CONDITIILE PENTRU A DEVENI EXPERT CONTABIL ?

Am absolvit Universitatea Constantin Brancoveanu - Braila, Facultatea de Management - Marketing in Afacerile Economice Internationale (Am dat prelicenta la U.C.Brancoveanu si licenta la ASE Bucuresti - specializarea Relatii Economice Internationale, am sustinut lucrarea de diploma la contabilitate .... in anul in care a fost acreditata U.C.B). Lucrez pe post de economist la o firma din anul 1999.
As vrea sa stiu daca ma pot inscrie penru examenul de expert contabil si, daca raspunsul este afirmativ, care sunt "pasii de urmat "? (bibliografie examen, unde de organizeaza, cand, nr. de ani de stagiu, taxe, cotizatie ...)
Va multumesc frumos !
Adaugata in   Codul fiscal

2 raspunsuri


la 12 Oct. 2012
Da, te poti inscrie la examenul de acces in profesia de expert contabil, ultima sesiune a fost in 30 sept (a.c) si 07 oct. (a.c.), va trebui sa astepti pentru anul viitor. pentru mai multe informatii acceseaza www.ceccar.ro/accesul la profesie
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 13 Oct. 2012
Consultati Art. 7. alin. 1 din HG nr. 227 / 2008 pentru aprobarea Regulamentului privind accesul la profesia de expert contabil si de contabil autorizat. Mai multe detalii gasiti si pe site-ul oficial al CECCAR.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x