Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

intreprindere individuala

Imi puteti spune, va rog, daca o persoana care a infiintat o intreprindere individuala poate sa aiba caliatea de salariat in propria intreprindere. Cate persoane poate sa angajeze? In cazul in care se poate angaja pe I.I mai este nevoie sa faca declaratia 600 pe I.I sau asig.sociale se platesc pe statul de plata.

Care este cursul de schimb si plafonul pentru ca firmele sa depuna bilant semestrial?


Va multumesc.
Adaugata in   Codul fiscal

1 raspuns


la 31 Ian. 2014
titularul intreprinderii individuale nu poate fi angajat al acesteia. Asadar depuneti formularul 600. Pentru organizarea ºi exploatarea întreprinderii sale, întreprinzãtorul persoanã fizicã, în calitate de angajator persoanã fizicã, poate angaja terþe persoane cu contract individual de muncã, înregistrat la inspectoratul teritorial de muncã, potrivit legii, ºi poate colabora cu alte PFA, cu alþi întreprinzãtori persoane fizice titulari ai unor întreprinderi individuale sau reprezentanþi ai unor întreprinderi familiale ori cu alte persoane juridice, pentru efectuarea unei activitãþi economice, fãrã ca aceasta sã îi schimbe statutul juridic dobândit potrivit prezentei secþiuni.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x