Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Impozit profit 2012

Buna ziua. Am facut o greseala in raportarea impozitului pe profit la SRL in cursul anului 2012: am raportat soldul contului 441 si aproape am dublat impozitul de plata. Am depus la sfarsit de an D101, dar vad ca la fisc nu apare prelucrata 101.Cum trebuie sa procedez sa reglez aceasta raportare eronata? Sa depun 101 pentru trimestrele in care am gresit? Sau cum altcumva?Multumesc foarte mult.
Adaugata in   Codul fiscal

3 raspunsuri


la 09 Iul. 2013
Declaratia 101 se depune anual. In cazul in care s-a completat eronat declaratia 101 pentru anul 2012, se va proceda la depunerea declaratiei rectificative 101, prin care se va regulariza impozitul.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 10 Iul. 2013
Multumesc ff mult.Am depus101 si am observat ca nu este bine dar apar cu acelas impozit si dupa depunerea 101 rectificativa.Inca o data mii de multumiri.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 11 Iul. 2013
Buna ziua. Atunci mergeti la finante (la biroul unde se tine fisa pe platitor a societatii d-voastra) cu aceasta D 101 rectificativa si ei sa faca corectia. Numai bine.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x