Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Factura intr-o asociere pentru realizarea unei activitati

Un ONG realizeaza o activitate pentru un alt ONG(care este beneficiar intr-un proiect cu fonduri europene), acesta din urma primeste suma de bani si o va vira catre primul ONG. ONG care realizeaza aceasta activitate(primul ) trebuie sa emita factura pentru aceasta prestare de servicii? Cum se inregistreaza contabil aceasta prestare de servicii?

1 raspuns


la 16 Iun. 2015
Faptul ca o entitate are accesate fonduri europene iar cealalta presteaza in cadrul proiectului cu personalul propriu trebuie stinsa cu o factura de prestari, dar trebuie avut in vedere si contractul de accesare a fondurilor pentru ca se poate ca una din conditii sa fie cea a asigurarii cu personal propriu pe durata proiectului, caz in care trebuie sa faceti un parteneriat cu delegare de personal iar plata acestuia sa fie asigurata prin proiect. Daca contractul nu este restrictionat de o structura obligatorie de personal atunci se va inregistra ca o prestare de servicii. Inainte de alua o decizie va recomand studierea cu atentie a contractului de accesare de fonduri.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x