Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

expertiza contabila - am gasit un raspuns , dar nu sunt sigura

Ionuţ este expert contabil judiciar debutant. A studiat materialul documentar administrat în dosarul cauzei în care a fost numit expert contabil judiciar şi a notificat Instanţa cu privire la faptul că este necesară examinarea evidenţei contabile pe ultimii 3 ani, primind încuviinţarea de a se deplasa la sediul administrativ al părţii procesuale implicate. Cu această ocazie a observat unele tranzacţii care i-au generat unele suspiciuni şi presupuneri ce nu aveau legatură cu obiectivele dispuse de organul jurisdicţional care a dispus expertiza contabilă judiciară. Dilema lui este dacă ar trebui să insereze în raportul de expertiză contabilă opiniile personale cu privire la respectivele tranzacţii.
Argumentaţi răspunsul.

2 raspunsuri


la 28 Apr. 2015
Raportul de expertiza se efectueaza pentru o anumita perioada pentru rezolvarea cauzei judiciare ca scop. In raport se trec si alte date doar daca sunt relevante si completeaza expertiza, expertul judiciar expunand cazul primit in raport si nu alte date care ar afecta concluziile privind actul de justitie.
Voteaza raspuns 1 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 28 Apr. 2015
MULTUMESC MULT DOMNULE ADRIAN CONDURACHE !
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x