Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

domiciliu fiscal altul decat cel social

sediul social si domiciliul fiscal al societatii se afla inregistrate la aceeasi adresa .In urma unui control ni s-a sugerat sa schimbam domiciliul fiscal la adresa unde se desfasoara si activitatile de evidenta contabila .Daca schimbam doar domiciliul fiscal al societatii , sediul social ramanand la adresa initiala,trebuie sa depunem si 088 ?

3 raspunsuri


la 30 Mar. 2016
In cadrul legal nu exista domiciliu fiscal diferit de sediul social sau punctele de lucru, in cazul persoanelor juridice romane. Doar in cazul in care este o persoana juridica nerezidenta se poate desemna un reprezentant fiscal pe teritoriul national unde va avea si domiciliul fiscal. Pentru mutarea sediului cred ca stiti procedura, la fel si pentru deschiderea unui punct de lucru.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 31 Mar. 2016
Unde desfasuram activitati de birou (evidenta contabila ) avem declarat la RC punct de lucru .Pt ca la sediul social nu este tot timpul cineva sa deschida usa deoarece acesta se afla intr-un apartament proprietate persoana fizica , cei de la antifrauda ne-au spus sa mutam domiciliul fiscal al societatii la punctul de lucru declarat pt evidenta contabila iar sediul social sa ramana la adresa unde a fost declarat in momentul infiintarii .
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 31 Mar. 2016
Aveti declarat punctul de lucru. Domiciliul fiscal se precizeaza pe documentele emise.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x