Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Decont cheltuieli combustibil PFA / comodat auto

Buna ziua, din cate am inteles pana acum cheltuielile cu deplasarile in interesul activitatii de PFA, in baza unui contract de comodat asupra autovehiculului propriu, sunt deductibile 50%. Dar, daca de exemplu ma deplasez intr-un alt judet pentru perfectarea unei relatii contractuale, cum pot sa acopar aceasta deplasare? O delegatie in acest sens, stampilata la fata locului, nu este mai edificatoare? Va multumesc!

2 raspunsuri


la 08 Ian. 2014
se va intocmi ordin de deplasare. Acesta trebuie semnat si stampilat de partenerul dvs.. In cazul in care aveti acest ordin de deplasare puteti deduce in continuate cheltuielile ocazionate o deplasarea.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 08 Ian. 2014
Multumesc pt. raspuns. Cand am fost sa alimentez (la Petrom) am fost intrebat daca doresc bon pe firma, la care am raspuns "da", insa mi s-a raspuns ca la ei nu se poate introduce in calculator cod fiscal fara RO, cum ar fi cazul meu, si ca ar trebui sa-mi scrie factura. Stiti cumva ce se intampla cu aceste bonuri de combustibil si de ce acestea pot fi emise doar cu cod fiscal cu RO. Sau exista alte statii peco la care sa nu existe aceasta problema? Multumesc anticipat!
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x