Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

cum procedez la emiterea bonului fiscal in restaurant?

1-Clientul comanda o pizza la domiciliu.Odata cu pizza emit bonul fiscal si o livrez clientului!Bonul fiscal insoteste "marfa".
Dar pana la intoarcerea de la client lipsesc banii din monetarul casei de marcat.?
Cum pot proceda sa nu raman cu lipsa pana la intoarcerea cu banii de la client!
dotarea distribuitorilor cu case de marcat presupune alte investitii financiare si nu sunt bani.Va multumesc!!!
Adaugata in   Codul fiscal

1 raspuns


la 18 Mai. 2015
faptul ca incasarea se face dupa ce se efectueaza livrarea, este o problema de sold, care trebuie reglat cu o dispozitie de caserie de avans spre decontare care va regla soldul de casa pana la incasarea efectiva.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x