Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

contract prestari pentru incasari facturi utilitati

Buna ziua,
Am avut un SRL pe care l-am suspendat pe o perioada de 3 ani.Pe acest Srl am incheiat cu o firma un contract de prestari servicii .Acum am deschis o intreprindere individuala pe care as dori sa trec acest contract de prestari.Ce trebuie sa fac sa fie corect ,desi firma colaboratoare imi spune sa lasam asa?!?!,sa nu mai apar cu incasari in contul srl-ului?
Multumesc,
Adaugata in   Codul fiscal

1 raspuns


la 01 Aug. 2014
In cazul societatii suspendate nu trebuie sa mai emiteti facturi pe perioada suspendarii, iar derularea in continuare a unui contract de prestari servicii nu este normala, acest fapt putand duce la anularea deductibilitatii cheltuielilor si impozitarea activitatii. Nu puteti sa incasati din activitatea desfasurata dupa suspendare pentru faptul ca trebuie sa emiteti facturi pentru aceste prestari, ceea ce este in conflict cu starea de suspendare a activitatii. In opinia mea, contractul trebuie refacut cu intreprinderea individuala, sau in caz ca este un contract care nu poate fi acordat unei alte persoane juridice, se poate face o cesiune a acestuia in favoarea intreprinderii individuale.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x