Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

contract de comodat

Buna ziua,
Sunt asociat la o firma,dar nu sunt angajat pe aceasta firma si vreau sa-mi folosesc mașina personală și in interesul firmei, cum se face contractul decomandat la notar? Ce acte îmi trebuie la notar? Dar firmei?
Adaugata in   Codul fiscal Juridic

3 raspunsuri


la 03 Nov. 2015
Pentru utilizarea autovehiculului personal in interesul firmei se face contract de inchiriere sau de folosinta- comodat. Contractul de comodat se face intre firma si proprietar, contract ce poate fi facut de firma, jurist, avocat sau notar si sunt necesare datele partilor, carte de identitate si actele masinii in copie din partea proprietarului si certificatul de inmatriculare si certificat constatator sau actul constitutiv pentru firma.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 03 Nov. 2015
Contractul poate fi facut de firma,jurist,avocat sau notar? Nu esti obligat sa- l faci doar la notar? Din cate stiu cei de la finante nu accepta contract facut de firma!!! Multumesc
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 03 Nov. 2015
Contractul de comodat poate fi incheiat si de firma. Autentificarea de catre un notar, avocat sau jurist face contractul mai greu atacabil din punct de vedere juridic. Contractul trebuie sa respecte forma si continutul impus de cadrul legal pentru a nu fi supus nulitatii, care poate fi relativa sau absoluta.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x