Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

conditii incheiere conventii civile

Buna ziua,

va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
Sunt o scoala postliceala particulara. Ce act juridic pot incheia cadrelor didactice care vin din afara si participa o data pe an si anume la examenul de diploma? Este ok conventie civila avand in vedere ca este cu caracter ocazional, iar beneficiarul de venit nu este in subordine fata de platitorul de venit ?
Dar pentru un cadru didactic cu CIM incheiat pe perioada determinata in regim de plata la ora, contract ce i-a expirat pe 04.07.2014 dar au fost indrumatori de proiect ? Plata conform stat de plata se va efectua luna aceasta.

Va multumesc,
Astept cu interes un raspuns de la dumneavoastra.

Adaugata in   Codul fiscal

1 raspuns


la 11 Aug. 2014
Pentru activitatea specializata nu se poate utiliza conventia civila, aceasta este utilizata ocazional in domenii care nu se incadreaza in categoria salariala. In opinia mea aveti posibilitatea incadrarii in calitate de colaboratori sau contract de munca pe perioada determinata. In cazul angajatilor puteti face un act aditional pentru suma suplimentara sau un pontaj suplimentar pentru munca prestata.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x