Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Codul Fiscal, certificare sold

Am inteles, dar daca ,dau un exemplu soldul din contabilitate este de 1000 lei , administratorul societatii parate recunoaste aceasta datorie, eu fac componenta acestui sold care se compune din ex.factura de 500 lei, factura de 200 lei , factura de 500 lei din care partial a fost achitat 200 lei. Expertul nu calculeaza situatia decat cu factura integrala netinand cont ca a fost achitata partial, adica 500+200+500=1200 ceeace nu este adevarat , eu socotesc ca total de plata este 500+200+300=1000, normal ca in cazul d-lui expert suma este mai mare de incasat dar nu si reala dupa evidenta contabila ???? Va rog sa ma ajutati ca eu nu mai inteleg nimic,cum pot sa cer plata unui debit mai mare decat cel inregistrat in contabilitate??????

1 raspuns


la 07 Oct. 2014
Situatia reala este cea prezentata de dumneavoastra, dar in tabelul prezentata in instanta trebuie sa aveti pe coloane: numar factura, data, valoare, incasare, data incasarii, sold. La baza tabelului veti avea total facturi emise 1200 lei si total incasat 200 lei si sold 1000 lei. Daca nu ati detaliat in instanta aceste sume, putetii cere expertului sa prezinte situatia in acest mod.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x