Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Cod caen -asistenta pt logistica si productie

Un italian doreste sa deschide o microintreprindere (in forma de SRL) in Romania care va face servicii de asistenta pentru logistica si pentru productie cu un contract de prestare de servicii la o firma de mobilier de bucatarie din Romania. Care poate sa fie codul CAEN mai potrivit pentru aceasta microintreprindere?

1 raspuns


la 20 Oct. 2017
In principiu, la deschiderea unei societati se face un plan de afaceri care cuprinde toate activitatile pe care le va desfasura firma pe durata activitatii. Aceasta va avea in actul constitutiv o activitate principala care va fi inscrisa pe certificatul de inregistrare si activitatile secundare, acestea putand fi nelimitate pentru forma juridica SRL, unde puteti inregistra toate activitatile in acelasi cost de constituire. Din cele prezentate de dumneavoastra este posibil ca urmatoarele activitati sa poata fi ceea ce cautati: 3109 Fabricarea de mobila n.c.a. 3240 Fabricarea jocurilor si jucariilor 3299 Fabricarea altor produse manufacturiere n.c.a. 7022 Activitati de consultanta pentru afaceri si management 4941Transporturi rutiere de marfuri 8299 Alte activitati de servicii suport pentru intreprinderi n.c.a.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x