Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

CF la punctul de lucru

La o firma care are un punct de lucru , IN ACELASI JUDET dar in alta localitate angajatii au contracte de munca pe firma mama, dar acuma majoritatea dintre ei lucreza la punctul de lucru. Intrebarea este ce am de facut sa fac anexa la contractele de munca, si daca am mai mult de cinci angajati la punctul de lucru se cere COD FISCAL NOU si pentru punctul de lucru? Multumesc.
Adaugata in   Codul fiscal

2 raspunsuri


la 30 Sep. 2013
Pentru a incepe activitatea asteptati actele de la registrul comertului. " Urmatorul drum" va fi pentru obtinerea acordului de functionare, avizele sanitar veterinare etc. In cazul in care la punctul de lucru intentionati sa aveti pana la 5 salariati, avand in vedere prevederile ORDINULUI nr.1.329 / 2004 cu modificarile si completarile ulterioare se va completa formularul "Declaratie privind sediile secundare". Declaratia se va depune la administratia financiara de care apartineti in termen de 30 de zile de la obtinerea documentelor de la registrul comertului. In cazul in care la punctul de lucru intentionati sa aveti peste 5 salariati, atunci se va completa declaratia 060 privind sediile secundare in termen de 30 de zile de la obtinerea documentelor de la registrul comertului. Totodata aveti in vedere acelasi termen de 30 de zile si pentru achizitionarea registrului unic de control pentru punctul de lucru. In cazul in care angajatii vor lucra la punctul de lucru, intocmiti acte aditionale la contractele de munca in care mentionati acest lucru.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
la 01 Oct. 2013
trebuie si cod fiscal nou, unde declari impozitul pe venitul din salarii pentru salariatii acelui pct de lucru. Cauta pe google: Modificari si completari aduse OG nr.92/2003 privind Codul de procedura fiscala de Legea nr.126/2011, in vigoare cu 24 iunie 2011, DGFP Brasov; acolo gasesti si modul de imtocmire a OP_lui cu noul cod fiscal.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x