Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

Catalog mijloace fixe

Buna ziua!
In ce grupa de mijloace fixe as putea incadra corect " tamplarie PVC " in valoare de 5000 lei, deoarece prin vizualizarea catalogului de mijloace fixe nu am gasit decat grupa 3.4 - Alte active corporale negasite in cele specificate la grupa 3 si nu am siguranta ca ar fi corect.
Multumesc!
Adaugata in   Codul fiscal

1 raspuns


la 19 Sep. 2013
Depinde pentru ce este utilizata aceasta" tamplarie PVC " . In cazul in care s-au adus imbunatatiri unor cladiri din patrimoniu, atunci aceasta trebuia inregistrata prin contul 231. La receptia finala a lucrarilor se procedeaza la transferarea acestora in contul 212, urmand a fi amortizate in functie de destinatia acestora (vezi clasa 1 din catalogul mijloacelor fixe). In cazul in care s-au adus imbunatatiri unor cladiri inchiriate, atunci aceasta tamplarie trebuia inregistrata prin contul 231. La receptia finala a lucrarilor se procedeaza la transferarea acestora in contul 212-analitic amenajari, urmand a fi amortizate pe durata de valabilitate a contractului de inchiriere a spatiunlui respectiv.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x