Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

care este sanctiunea in cazul folosirii borderoului de achizitie cod 14-4-13 in

Care este sanctiunea in cazul achizitiei de cereale pe baza borderoului de achizitie cod 14-4-13 in mod eronat,in locul borderoului de achizitie cod 13-4-13/c?Multumesc.
Adaugata in   Codul fiscal Sanctiune

1 raspuns


la 22 Sep. 2014
Utilizarea unui alt formular decat cel legal, loveste de nulitate actul respectiv. Potrivit art. 3 din OUG nr. 12/2006 pentru stabilirea unor masuri de reglementare a pietei pe filiera cerealelor si a produselor procesate din cereale este stabilit modelul formularelor borderourilor de achizitii cu regim special prevazute la alin. (2) si normele metodologice privind intocmirea si utilizarea acestora. Fac exceptie de la prevederile alin. (2) vanzarile de cereale prin comertul cu amanuntul in unele zone publice, conform legii. Pentru a nu avea inregistrata provenienta produselor cu documente, sanctiunea este amenda contraventionala in cuantum de 3.000 lei si masura complementara a ridicarii, in vederea confiscarii, a cantitatii de cereale.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x