Email RSS Facebook
Esti membru? Logheaza-te aici.
Nu aveti cont? Inscrie-te gratuit
x Intra in ClubContabilitate.ro

ANAF si MFPCodul de procedura fiscalaCodul fiscalDeclaratii si FormulareLegea ContabilitatiiMonografii contabileStudii de cazTVA

calcul impozit pe venit microintreprindere

Buna seara, Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza efectiv impozitul pe veniturile microintreprinderii pentru trimestrul 1 - mai exact pentru februarie si martie - pentru ca de la 01.02.2017 societatea a trecut de la impozit pe profit la impozit pe veniturile microintreprinderii . Va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra ! Cu tot respectul ,as dori sa-mi raspunda altcineva in afara de domnul Adrian Condurache ! Va rog !

1 raspuns


la 25 Apr. 2017
Impozitul pe venitul microintreprinderii are ca baza de calcul cifra de afaceri, respectiv, pentru cazul prezentat februarie si martie. Pentru luna ianuarie ati depus formularul 101 in calitate de platitor impozit profit cu profit sau pierdere, care continua rezultatul raportarii din 2016 si anii anteriori. Rezultatul impozitului pe profit este reluat in perioadele urmatoare daca firma revine la acest sistem de impozitare, iar la inchiderea perioadei fiscale se face regularizarea platilor efectuate.
Voteaza raspuns 0 Apreciez acest raspuns 0 Nemultumit de acest raspuns
Raspunde
Aboneaza-te GRATUIT la
Newsletter-ul ClubContabilitate.ro

pentru a primi cele mai proaspete informatii si analize referitoare la subiectele care te intereseaza!

x